Aktuálně

Zákazníci ALS se připravovali na novou sezónu na Jarním semináři

20.5.2019

14. května proběhl v Praze Jarní seminář. Zákazníkům byly představeny obecné zásady mikrobiologické čistoty a analýza mikrobiologických vzorků. Na toto téma přednášela Ing. Sabina Purkrtová, Ph.D., z VŠCHT.

Mgr. Veronika Šmidová ze společnosti Kersia, která se zaměřuje na bezpečnost potravin, poukázala na zásady obecné hygieny a sanitace provozu.

Praktický pohled na nové potraviny včetně hmyzu představila Mgr. Karolína Mikanová z nezávislé školicí a poradenské společnosti se zaměřením na potravinářský průmysl, stravování, zemědělství a dotace UniConsulting.

Školení na nový nástroj ALSolutions / Webtrieve, který má pro zákazníky mnoho klíčových funkcí, zejména pak umožňuje klientům online přístup k jejich výsledkům, jejich uchování a práci s nimi, zajistila Petra Bartoňková z ALS.

Před závěrem setkání byli naši zákazníci seznámeni s provozem laboratoří.

Velice si vážíme zájmu o akce takového typu a pevně věříme, že se při další z nich opět setkáme.